Atina011
0 +
godina iskustva
Pomoc na putu beograd

Pomoc na putu Beograd

Specijalna usluga

Beograd se prostire na skoro 3500 km2, 17 opština i hiljade kilometara puteva i ulica, uglavnom u rupama, zakrpama i svakakvim preprekama kojima svakodnevno svedoče vozači. Gužve, pešaci, semafori, poplave, sneg, visoke temperature, radovi na putevima… mogao bih ovako u nedogled.

Problemi koji su nusproizvod vožnje u Beogradu poprilično su brojni. Manji udesi na snegu, pregrevanje motora na visokim temperaturama, „kreni – stani“ u špicu, prazni akumulatori na niskim temperaturama, probušene gume. I veliki i manji problemi su ipak problemi. Nekada je dovoljna mala intervencija da bi nastavili gradsku muku, ali nekada je potrebna ozbiljnija intervencija.

Svi ovi problemi imaju jedan detalj, a to je šlep služba Atina 011. Gde god da se nalazite, koji god problem da je u pitanju, uvek postoji rešenje. Možete nas posmatrati kao svoj lični „Pit Stop“ u Beogradu. Ukoliko je ipak problem preveliki da bi se rešio na licu mesta, ni to nije strašno. Prebacićemo vozilo do Vašeg servisera u rekordnom roku.

Ukoliko nemate servisera, ponovo šlep služba Atina 011 stupa na scenu. Imamo ugovore sa 6 renomiranih auto servisa u svakom delu grada, tako da Vam možemo ponuditi i prevoz do nekog od naših servisa. Auto mehaničar, Auto električar ili Auto bravar, suluga koja Vam je potrebno je na dohvat ruke.

Pozovite, i dolazimo do Vas.

Šlep služba Atina 011, Vaš prijatelj u nevolji.

Pomoć na putu Beograd

Prema našem, ne baš skromnom iskustvu, automobil može da stane iz mnogo razloga. Nabrojaćemo samo neke:

  • Nestanak goriva
  • Probušeni pneumatici
  • Pregrevanje motora
  • Oštećenja usled lošeg stanja puta
  • Aktiviranja neke od mnogih grešaka koje prijavljuje putni računar

Koji god problem da se javi, mi Vam možemo pomoći.

Kod većine navedenih stavki, problem može da se reši na licu mesta. Ukoliko je kvar nemoguće otkloniti odmah, prebacićemo automobil kod Vašeg ili našeg servisera na dijagnostiku.

Veoma je bitno da osoba koja Vam pruža pomoć na putu bude odgovorna i stručna za problem koji imate. Svi naši vozači i serviseri su obučeni i pripremljeni za sve vrste usluga koji spadaju u kategoriju pomoći na putu, zato nas pozovite i opustite se. Znajte da ste u sigurnim rukama.

Ukoliko želite da se vozilo prebaci do servisa bez Vaše pratnje, dobićete potvrdu sa adresom servisa u kome se nalazi Vaše vozilo, kao i kontakte servisera. Ukoliko posle završenog servisa nemate vremena da preuzmete vozilo lično, naš vozač će Vam dovesti vozilo na adresu koju želite.

Kao što vidite i sami, jednim pozivom rešavate sve probleme, jer ipak smo mi Vaš prijatelj u nevolji.

Pozovite i stižemo do Vas odmah.