Atina011
Kako formiramo cene?

Cena slep sluzbe - već od 2500,00 dinara!

Na osnovu dosadašnjih iskustava, napravili smo posebnu ponudu za naše sadašnje i buduće klijente, i omogućili smo prevoz vozila po ceni od 2500,00 dinara!

Dobro ste videli, i nije nikakva prevara. Ne nudimo najnižu cenu samo da bi ponudili!

Ukoliko se nalazite na našoj ruti, a treba Vam prevoz vozila u krugu od 3km, ne morate plaćati punu cenu prevoza. Popunite online zahtev i kontaktiraće Vas naš najbliži vozač, ili pozovite na 0615551121 i dogovorite sve detalje.

Šlep služba Atina011 je dokazano Vaš prijatelj u nevolji!

Cena slep sluzbe

24/7 UVEK DOSTUPNI

061 555.11.21

Cenovnik šlep službe je formiran na bazi predjenih kilometara u samo jednom pravcu. Pružamo brzu i pouzdanu uslugu šlepa po veoma povoljnim cenama šlepanja različitih vrsta vozila.

Cena šlepanja prikazana je prema broju pređenih km

  • Do 12 km – 3500 RSD
  • Do 15 km – 4000 RSD
  • Do 30 km – 5500 RSD

Šlep služba cena po km van Beograda takodje u jednom pravcu:
Cena šlepanja prikazana je prema broju pređenih km

  • 140 RSD po 1 kilometru DO 100 km
  • PREKO 100 km – po dogovoru,

Cena paljenja automobila na teritoriji Beograda je 2000,00 rsd.

Bilo kakve specifični zahtevi koji podrazumevaju dodatno vreme zahtevaju kontakt kako bismo dogovorili odgovarajuću cenu za vašu situaciju. Bez obzira na vremenske uslove naš tim pruža svoj maksimum u najkraćem roku. Cena može da varira u zavisnosti od dodatnih zahteva. Mislimo na sledeće:

  • Izvlačenje vozila usled velikih havarija • Vreme za čekanje
  • Utovar/istovar vozila
  • Prevoz mašina, teretnih vozila, viljuškara i slično

Cena šlepanja vozila prema cenovniku šlep službe Atina 011 se određuje prema ceni šlepa po kilometru u jednom smeru na koju se dodaju svi dodatni troškovi i putarina. U slučaju dodatnih usluga i specifičnih uslova, cene naših usluga će se uvećati prema dogovoru.

Važno je napomenuti da je cenovnik usluga podložan izmenama, jer u slučaju dugoročne saradnje, cena šlep službe po kilometru može biti manja, što će, takođe, biti u zavisnosti od dogovora sa Vama.

Cene šlepanja vozila za inostranstvo

Pored standardnog cenovnika za Srbiju, pružamo usluge šlepanja i pomoći na putu u inostranstvu. U tom slučaju cena šlepanja vozila se formira isključivo prema upitu i u dogovoru sa Vama.

Rezervišite vožnju

Pozovite nas

24/7 Hitan prevoz

061 555 11 21