Atina011
0 +
godina iskustva
Donošenje goriva - istakanje goriva-kompjuterska dijagnostika

Istakanje goriva

Specijalna usluga

Verovali ili ne, postoje i ovakvi problemi. Kako dolazi do takvih problema, objasniću na ličnom primeru.

Svi znamo kako izgleda raditi u Beogradu. Da bi sve postigli, morate raditi dva dana dnevno. Kada napokon stignem da ostavim automobil na redovan servis, nešto iskrsne što je mnogo hitno, je’l tako? Tako je.

Pozajmim auto od prijatelja, krećem i naravno, svetli lampica za rezervu. Nema veze, sipam gorivo da ostane i za prijatelja, sve po protokolu kod nas u Srbiji. Naravno, po starom dobrom običaju, točim gorivo sa telefonom na ramenu. Po navici, sipam dizel za 2000. Uredno platio, krećem ka kolima, prilazi radnik sa pumpe i izgovara jednu šokantnu istinu:
„Burazeru, zar taj auto nije benzinac?“

Ako niste doživeli da Vam se zemlja otvara pod nogama, opisaću Vam taj osećaj u nekom drugom tekstu. Posle prvog šoka, počinjem da skakućem oko kola, otvaram i zatvaram rezervoar, razmišljam da li imam dovoljno novca da napunim do vrha sa benzinom pa da „razblažim“ dizel. Istakanje goriva je opcija, ali kako to uraditi na pumpi?

Ima i boljih ideja, a jedna od najboljih je šlep služba Atina011. Pozvao, stigli za 25 minuta, izvukli svo gorivo, natočio benzin i otišao sa malim zakašnjenjem. Mnogo manjim nego da sam radio generalku.

Nemojte očajavati, ukoliko i Vi imate sličan problem, pozovite i dolazimo i do Vas.

Šlep služba Atina 011, Vaš prijatelj u nevolji.