Atina011
0 +
godina iskustva
Donošenje goriva - istakanje goriva-kompjuterska dijagnostika

Kompjuterska dijagnostika vozila i otklanjanje grešaka na licu mesta

Specijalna usluga

Osnovali smo hakersko odeljenje za automobile u problemu.

Šalu na stranu, iako lepo zvuči, nema veze sa hakerima. Svaki automobil ima neku vrstu računara u sebi koji obavlja ogroman deo posla u funkcionisanju motora vozila. Od smeše goriva i vazduha, do kontrole izduvnih gasova i otključavanja vozila. Svaka informacija prolazi kroz računar vozila, obrađuje se i prosleđuje dalje. U pitanju su milioni informacija na svakih 10km.

Ukoliko računar dobije informaciju da nešto nije u redu, njegov zadatak je da uradi „nešto“. „Nešto“ uglavnom znači da upali lampicu na kontrolnoj tabli, ali ako dobije informaciju da  kočnica ne radi, može se desiti da zaustavi vozilo. Na nekim automobilima čak i neispravna sijalica može prekinuti vožnju.

Da bi saznali šta je, potrebna je kompjuterska dijagnostika vozila, koja će tačno reći šta je izazvalo problem. Pošto dijagnostika još uvek nije obavezna oprema, a i prilično je skupa, nije isključeno da se jednog dana nađete u situaciji da stojite parkirani pored puta, zbog sijalice (recimo).

Kompjuterska dijagnostika vozila i otklanjanje grešaka na licu mesta su jedna od novina na našim putevima, koji smo uspešno testirali i koristili na desetinama vozila do sada. Uštedeli smo vreme i novac našim klijentima, koji su nastavili putovanje bez potrebe za auto mehaničarskom uslugom.

Naravno da postoje i kvarovi koje nije moguće otkloniti na licu mesta, ali šlep služba Atina011 uvek ima rešenje. Ukoliko kvra nije moguće otkloniti na licu mesta, uvek Vas možemo prevesti do Vašeg ili našeg mehaničara.

Pozovite, i dolazimo do Vas.

Šlep služba Atina 011, Vaš prijatelj u nevolji.