Atina011
0 +
godina iskustva
Slepanje automobila

Šlep automobila i drugih vozila

Standardna usluga

Šlepanje automobila više nije samo prevoz od tačke A do tačke B. Hteli mi to da priznamo ili ne, automobil je postao druga kuća. Uređujemo ga, čistimo, održavamo, kačimo unutra i spolja svakakve gedžete, ugrađujemo muziku za što bolji ugođaj vožnje, mini televizore. Neki se čak i izuju pre ulaska.

I onda, kada se pokvari i stane, Vaš ljubimac neko treba da odveze od Vas, da ga bezbedno natovari i istovari, da ga ne ogrebe, ne ošteti, ne isprlja. Da brine o njemu kao što bi i Vi brinuli.

Ima popriličan broj šlep službi, nije lako izabrati kome da poverite svog ljubimca na četiri točka. Ne znam za druge, ali znam da ni jedan automobil nismo prevezli tek da prevezemo. Svaki automobil je pažljivo podignut i spušten, maksimalno obezbeđen i proveren. Na kraju krajeva, naša vozila su naše ogledalo, a po našim vozilima za šlepanje možete i videti koliko pazimo.

Šlep služba Atina011 je poznata i prepoznatljiva po svom principu da svaki automobil prevozi sa maksimalno pažnje i brige. Kvalitetna oprema i profesionalni vozači su naš zaštitni znak.

Posedujemo sva neophodna šlep vozila i opremu kako bi bezbedno odšlepovali sve vrste automobila. Za šlep automobila koristimo šlep kamione sa silazećim navozom, ili flatbed kamione na kojem je vozilo kompletno utovareno.
U zavisnosti od automobila i njegovog stanja dodatno obezbedjujemo gurtnama i kako bi transport bio što sigurniji. Pored auto šlepa, u mogućnosti smo da obavimo i šlep havarisanog vozila.

Pozovite, i uverite se sami.

Šlep služba Atina 011, Vaš prijatelj u nevolji.

Ne gubite živce!

Znamo sa koliko problema i dilema se suočavate kada treba da prevezete svoj automobil šlepom. Znamo da postoje razne priče o svakakvim situacijama kroz koje su prošli vozači. Znamo i šta su muke kad je automobil u kvaru, bilo da je to u šumi ili u centru grada u špicu.

Zato i jesmo Vaš prijatelj u nevolji! 

Dovoljan je jedan poziv da bi rešili sve svoje probleme oko pokvarenog vozila. Za nas ne postoje gužve, loše vreme ili velika daljina. Pokušaćemo na sve načine da Vam problem sa vozilom izazove što manji, ili nikakav, stres. Dolazimo brzo, radimo profesionalno, i na kraju, odlazite kući sa osećajem olakšanja, i saznanjem da sada imate na koga da se oslonite za svaki problem sa Vašim vozilom.

Na kraju, i kada nemate problem sa vozilom, postoje trenuci kada Vam mogu zatrebati naše usluge, bilo da je to registracija vozila, čuvanje pneumatika ili nešto treće, mi smo i dalje tu za Vas.

Vaša Atina011.